regisztráció | elfelejtett jelszó

Segítség a vásárláshoz


 

VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

A Mandala ékszer által forgalmazott arany és ezüst ékszerek eredeti termékek, hivatalos magyarországi gyártótól vagy importőrtől származnak.
Minden arany és ezüstékszer nemesfémtartalma megfelel a törvényi előírásoknak, finomságát a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal nemesfém Ellenőrzési és Engedélyezési osztálya illetve jogelődje a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet - a rajta elvégzett vizsgálat alapján - a magyar jogszabályok szerint fémjellel ellátta és ezzel hitelesítette.
Az ásvány, drágakő ékszerek alkatrészei hivatalos magyarországi forgalmazóktól származnak. A mandala ékszer webáruház üzemeltetője Varga Szilvia ékszerész által elkészített változatos, minőségi ékszerek, nikkelmentes, ezüstözött vagy ródiumozott fém alkatrészekkel szerelve. Az ásvány ékszerek saját elképzelései alapján is megvalósíthatók, vagy akár kérheti személyre szabott ékszer elkészítését is. Ennek megvalósításáról, az elkészítés idejéről egyénileg szükséges egyeztetni!


- Áraink az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.


 A MEGRENDELÉS MENETE:

- A megrendeléshez REGISZTRÁCIÓ szükséges.

 A REGISZTRÁCIÓ MENETE:

1. Kattintson a Bejelentkezés panelen olvasható REGISZTRÁCIÓ linkre.
2. Kérjük adja meg a szükséges adatokat ( név, cím, szállítási cím, telefon szám, e-mail cím, jelszó ). Figyeljen a pontos kitöltésre!
3. Kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra.
4. A regisztráció sikeresen lezajlott. A belépést követően azonnal megkezdheti a vásárlást.

- Ha a jelszót elfelejtette, kattintson az ELFELEJTETT JELSZÓ linkre a Bejelentkezés panelen, és jelszavát a megadott e-mail címre elküldjük.
- Bejelentkezni a Bejelentkezés panelen a regisztráció során megadott felhasználónév és jelszó használatával lehetséges.

- A regisztráció/ bejelentkezés után lehetősége nyílik válogatni a termékek között, és a virtuális kosárba helyezni a terméket / termékeket.
- A rendszer a válogatás után a költségeket összesíti és nagy méretű számmal jelzi.
- A válogatás után a PÉNZTÁRHOZ gomb megnyomásával rögzíti a vásárlást.
- Ez után egy összesítő oldalra ér, ahol a megrendelni kívánt termék / termékek listája, egyes tételek darabszáma, és összesített ára található. Itt még lehetőség van a rendelés módosítására vagy sztornírozására. A lap alján a nagy méretű számok a teljes vételárat mutatják. Ugyanitt még módosíthatóak a regisztráció adatai, illetve a csomag átvételére vonatkozó információk is. A megrendeléshez megjegyzést is írhat / pl. a csomagot a munkahelyemre kérem, más személy veszi át stb. /
- A teljes véglegesítéshez nyomja meg a VÁSÁRLÁS gombot, ami az ÁSZF/ Általános szerződési feltételek / elfogadása után rögzítésre kerül.
- A rendszer egy EGYEDI AZONOSÍTÓT / betű+ számsor / társít és ír ki minden megrendeléshez. A megrendeléssel kapcsolatban bármely információt vagy reklamációt az AZONOSÍTÓ bemondása után tudunk kezelni.

A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA:

- A tranzakcióról mindkét fél e-mailben értesül, ami tartalmazza a megrendelés minden adatát. Kérjük ezen adatokat ellenőrizze  hogy helyesek-e / pl. szállítási cím /. Amennyiben valamelyik adat hibás, kérjük ezt mihamarabb jelezze felénk e-mailben, vagy telefonon.
- A megrendelést követően telefonon egyeztetünk a megrendelővel.
- A megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra illetve iktatásra nem kerül.
- 2001 évi CIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Kövess engem:
Tel.: +36 30 998 21 33